Slimme extra producten voor werkgevers

Samen met onze klanten en geweldig team van specialisten hebben wij een onweerstaanbaar product aanbod gemaakt die jouw werving 100% beter op de rit zet. Je geniet het voordeel van onze bewezen kennis en verstrekt je werving op lange termijn.

Producten die je werving
structureel verbeteren

Al deze producten zijn ontwikkeld om jouw werving succesvoller te maken. Kan jouw werving op onderdelen wel een Toppa Boost gebruiken? Vraag direct meer informatie aan. 

Wervingsvideo


Een wervingsvideo om jouw bedrijf of vacature goed onder de aandacht te brengen? Toppa maakt unieke video's en levert ze compleet gemonteerd bij je af.

Werkenbij website


Wij bieden je geweldig wervende werkenbij sites volledig vanuit de Toppa Methodiek. Hiermee heb je gemiddeld 10 keer zoveel reacties op je vacatures. 

Funnels op maat


Een functie waarvoor je misschien wel 10 nieuwe medewerkers per jaar nodig hebt. Wij bieden je een op maat wervingsfunnel die altijd levert. 

DISC Profiel


Heb jij sollicitanten of een team waarvan je het DISC profiel in kaart wilt brengen zodat je kwalitatievere teams bouwt en betere mensen aanneemt? Wij helpen je. 

Vacaturedata


Toppa is een Big Data bedrijf. Wij doen duizenden vacatures per jaar waarmee wij data op de plank hebben liggen die jouw werving veel succesvoller maakt. 

Data Analyse


Loopt je werving niet zoals je wilt? En heb je wel bezoek maar weinig sollicitanten. Toppa duikt je data in, lost blokkades op en geeft inzicht in verbetering.

Fotografie


Onze fotografen schieten de beste vacature foto's van Nederland. Met deze foto's laat je jouw bedrijf online shinen Γ©n werf je makkelijker nieuw personeel. 

Dronevideo


Hoe vet is het om een dronevideo in te kunnen zetten voor jouw werving? Toppa beschikt over eigen drones en helpt van A tot Z aan unieke beelden. 

Employer branding


Staat jouw werkgeversmerk niet op de rit en zijn je wervingskosten daardoor veel te hoog? Wij maken je onweerstaanbaar voor nieuw personeel. Duurzaam resultaat.

Vacaturetekst


Writersblock? Of vacatures waar niemand op afkomt? Toppa helpt je met vacatureteksten die onweerstaanbaar zijn voor jouw ideale medewerkers. 

Social Media Beheer


Heb je zelf geen tijd om jouw bedrijf 24/7 als perfecte werkgever te presenteren? Toppa neemt jouw social media beheer over en zet jouw bedrijf op de kaart. 

Gewoon ff sparren


Toppa staat voor je klaar om even met je te sparren over vraagstukken rondom werving. We hebben verstand van big data, gedrag en marketing. Even sparren?

Het voordeel van Toppa

Extra voordeel

Ontwikkeld i.s.m. met onze klanten
Extra voordeel via inkoop bij Toppa
Begeleiding in samenwerking of implementatie
Producten die garant staan voor betere werving
EΓ©n vaste partner voor al jouw wervingsvraagstukken

Gerrit Hopster

Eigenaar

Profiteer van jarenlange ervaring op het begeleiden van online groei en gebruik onze extra producten om jouw werving 100% beter op de rit te zetten.

Toppa.nl

Berencamperweg 10 in Nijkerk

033 200 3146
welkom@toppa.nl

Kort over Toppa.nl

Toppa is een start up opgericht in 2019 en heeft als missie om van betekenis te zijn. Dit doen wij door snel de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers. Wij zijn een beetje gek en gestoord van data, resultaat en mooie uitdagingen. Niet te gek hoor, je zult ons leren waarderen. 

Toppa is goedkoper dan een recruiter en sneller dan een vacaturebank. Die belofte leggen we graag aan je uit. 

Β© Copyright Toppa.  All Rights Reserved

Ontvang meer informatie

Laat je gegevens achter en druk op verzend, wij nemen dezelfde werkdag contact met je op.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij bevestigen dat een aanvraag vrijblijvend is.

Close