Voor bestaande relaties deze maand 250 extra voordeel

Welkom bij Toppa

Werf de juiste mensen met een unieke werkenbij video

Dit doen wij al voor meer dan 600 bedrijven. Ons geheim? Inzichten uit 1 miljoen bezoekers, gedragspsychologie, big data en ultieme online marketing.

Zet je werving in de volgende versnelling en wordt een magneet voor de juiste medewerkers die passen bij jouw bedrijf. Met een werkenbij video van Toppa vul je sneller vacatures in en profiteer je van unieke kennis op het gebied van het werven van personeel. 

Werken al voor 600+ MKB bedrijven
Binnen 4 weken geproduceerd
Versterk je naamsbekendheid

★★★★★

Onze klanten waarderen ons met 4.8 uit 5 sterren op Google. Ben jij de volgende?

Werkenbij video's zijn perfect voor

1. Juiste mensen werven

Spreek de juiste doelgroep aan en raak bekend onder mensen die bij je passen.

2. Naamsbekendheid

Werk voortdurend aan de naamsbekendheid van jou als werkgever

3. Vacatures invullen

Video's zorgen er bewezen voor dat vacatures sneller worden ingvuld. 

Til je werving naar het volgende level met unieke video's

Heb je mooie projecten die extra aandacht verdienen, wil je jouw bedrijf aantrekkelijk online presenteren of meer succes halen met het werven van personeel of klanten? Dan zijn onze drone foto's en video's perfect voor een unieke presentatie van alle mooie dingen die bij jouw bedrijf gebeuren. Onze eigen videografen maakt unieke indoor en outdoor drone video's.

Aandacht trekken

Video's vallen op en trekken de aandacht. Ze zijn dus perfect om in te zetten voor een geweldige presentatie van jouw mooi bedrijf als leuke werkgever.

Unieke beelden

Onze videografen Nancy en Marije maken unieke beelden voor je. Ze komen bij je langs en schieten beelden die je omver blazen en je trots maken op de mooie dingen die je doet. 

Professioneel

Drone beelden zijn echt next level in het gebruik van beelden voor je bedrijf. Ze geven een professionele indruk van je bedrijf en werken als een magneet op nieuw personeel. 

Hoe werk je samen met Toppa aan Werkenbij video's

Je hebt een geweldig bedrijf, leuke mensen, mooie klanten. maar je laat het te weinig zien en vacatures staan te lang open.  Wanneer je met Toppa samenwerkt  heb je uniek beeldmateriaal voor het werven van personeel. We fiksen het van A tot Z voor je. Onze video's zijn in te zetten online, op je website of bijvoorbeeld op je socials en zorgen ervoor dat je echt opvalt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Je vraagt meer info aan

Starten met video werkt heel simpel. Je vraagt meer informatie bij ons aan en we nemen contact met je op. We bespreken je wensen en stemmen af wat de beste opties voor je zijn.

Wij komen beelden schieten

Onze Toppa videograaf (Marije of Nancy) komt bij jouw bedrijf of project langs en schiet daar de ultieme beelden voor jouw video. Heb je die dag nog wat extra wensen? We zijn flexibel op locatie. 

Wij monteren & helpen je om ze online optimaal in te zetten

Hebben we de opnames en beelden geschoten, dan maken we er een hele strakke montage van zodat je een video krijgt die echt opvalt en waar je trots op bent. Als je wilt, helpen we ook om de video optimaal online te krijgen zodat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep hem zien. Telkens opnieuw. 

Succes gegarandeerd. 

Word onweerstaanbaar met unieke werkenbij video's van jouw bedrijf

Toppa produceert en ontwikkeld werkenbij video's die doen wat ze moeten doen. Het unieke verhaal vertellen, de juiste doelgroep aanspreken én natuurlijk sneller invullen van vacatures. 

Bekijk het voorbeeld van Hubo. 

Unieke Werkenbij video's  samen met Toppa

Optimaal voor elk budget, dat is Toppa. Onderstaande pakketten zijn samen met onze klanten ontwikkeld en zorgen altijd voor de juiste invulling van jouw online ambitie. 

Goed geregeld

vanaf 1500

Werkenbij

"Eenmalig"

Inclusief nabewerking
Unieke beelden
Inclusief dronebeelden
Plaatsing online (Socials)

Voor een mooie ambitie

Populair

Met ambitie

vanaf 3500

Werkenbij

"Eenmalig"

Inclusief nabewerking
Unieke beelden
Inclusief dronebeelden
Inclusief online campagne
Incl. lange en korte versie
Incl. online campagne

Voor een stevige ambitie

Voor koplopers

Prijs op maat

Toppa Turbo

"Elke kwartaal vers beeld"

Alles als de rest
Elk kwartaal nieuw beeld
Extra voordelig inkopen
Gerichte online campagnes

Voor een sterke ambitie

De meest gestelde vragen aan Toppa

Wij krijgen regelmatig vragen van onze bezoekers. De belangrijkste hebben we vast op een rij gezet zodat je zelf makkelijk de juiste antwoorden kan vinden voordat je contact opneemt. 

Mogen jullie met drones vliegen?

Yes. Toppa drones zijn geregistreerde drones waarmee we mogen vliegen. Soms is er een vergunning nodig, dan vragen we die aan. 

Komen de video' en foto's in mijn eigendom?

Uiteraard. Alles wat je bij ons afneemt, komt 100% in je eigendom en je wordt dus niet verrast door onverwachte claims op beeld.

Mag ik mijn eigen muziek kiezen?

Dat is een optie. Wij werken normaal gekozen met rechtenvrije muziek, maar kunnen ook bekende nummers gebruiken. Dit kost wel wat extra centen omdat we de rechten dan moeten aanschaffen. 

Welke markten bedienen jullie al?

Wij zijn breed vertegenwoordigd en verdiepen ons altijd in de markt en uitdagingen van onze opdrachtgever. Van bouwbedrijf tot scholengemeenschap, van verzekeraar tot makelaar, van zonnepanelenbedrijf tot topklasse hoveniersbedrijf, tot...

Kan ik ook met andere online vragen bij jullie terecht?

Jazeker kan dat. Wij maken onderdeel uit van een groep bedrijven met diverse disciplines. Van leadgeneratie tot online recruitment. En van fotografie tot tekst.

Zit ik ergens aan vast bij Toppa?

Nee hoor, bij ons geen wurgcontracten of ander geleuter. Wij zijn zelf MKB en werken graag voor MKB. Pragmatisch, zonder gedoe en een wirwar aan kleine regeltjes. 

Interesse in krachtige werkenbij video's?

We denken graag met je mee. Vraag meer info aan. 

Toppa.nl

Berencamperweg 10 in Nijkerk

033 785 0579
welkom@toppa.nl

Kort over Toppa.nl

Toppa is een start up opgericht in 2019 en heeft als missie om van betekenis te zijn. Dit doen wij door snel de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers. Wij zijn een beetje gek en gestoord van data, resultaat en mooie uitdagingen. Niet te gek hoor, je zult ons leren waarderen. 

Toppa is goedkoper dan een recruiter en sneller dan een vacaturebank. Die belofte leggen we graag aan je uit. 

© Copyright Toppa.  All Rights Reserved

Ontvang meer info

Laat even je gegevens achter en wij bellen dezelfde werkdag nog terug.

Vraag aan

Ontvang info

Werf beter

Aanvragen verplicht je tot niets.

Close

Concurrentie Check

Ontdek via de gratis concurrentie check wat je concurrentie beter doet op de socials. Binnen 7 dagen ontvang jij de inzichten in een persoonlijk consult van cq. 30 minuten.

Vraag aan

Ontvang

Inzichten

Aanvragen verplicht je tot niets. 

Close