Welkom, tijd om het anders te doen

Binnen 8 weken de juiste medewerkers werven?

De juiste medewerkers werf jij met Toppa. Waarom? Omdat wij big data, gedragspsychologie en online marketing combineren tot jouw ultieme wervingsmachine. Laat je verrassen via een gratis demo. 

Vraag nu een gratis demo aan.

De juiste medewerkers werf jij met Toppa. Wil jij Big Data, Gedragspsychologie en Online Marketing inzetten zodat je pijlsnel de juiste mensen werft? Laat je verrassen via een gratis demo en werf de juiste mensen binnen 8 weken.

Vraag nu een gratis demo aan.

Jij werft de juiste medewerker 
Je vacature(s) pijlsnel ingevuld
Goedkoper dan via recruiters

En werf snel de juiste medewerker

En werf de juiste medewerker

★★★★★

Onze klanten waarderen ons met 4.8  (83 reviews) uit 5 sterren op Google. Jij bent de volgende.

Werf de juiste medewerkers met Toppa

1. Big Data

Door de inzichten uit data van meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar werf jij minimaal 63% sneller dan bij elke andere partij.

2. Kennis van gedrag

De kennis van gedragspsychologie én vacatures zorgt ervoor dat 87% van de geworven mensen na 1 jaar nog steeds werkzaam is bij onze klanten. 

3. Hypertargeting

Met onze gerichte campagnes weet je precies die mensen aan te spreken die echt geschikt zijn voor de functie. Wij werven over het hele internet in naam van jouw bedrijf.  

Unieke combinatie

Jouw voordelen
bij Toppa

Toppa combineert haar eigen recruitment platform met slimme technologie en kennis. Als klant profiteer je direct van veel voordeel. Wij staan aan de kant van het MKB en zijn het betere alternatief voor een recruiter of uitzendbureau. 


Minder kosten

Je maakt je minder afhankelijk van kostbare recruiters en uitzenders. Je bespaart direct op je wervingskosten en werft zelf beter personeel.

Beter personeel

Je werft beter gekwalificeerd personeel met Toppa en deze medewerkers kiezen heel bewust voor jouw bedrijf. 

Snel resultaat

Geen vacatures meer die maandenlang openstaan. Met Toppa vul je vacatures gemiddeld binnen 8 weken in met de juiste medewerkers.

Eigen platform

Op Toppa.nl ontvangen we jaarlijks 1 miljoen bezoekers. Wij optimaliseren voortdurend onze aanpak en jij profiteert mee van de ervaring die wij daar opdoen.

Kennis van gedrag

Al onze mensen zijn DISC specialist en hebben hiermee veel kennis van gedrag. Daardoor zijn wij in staat om mensen te werven die echt passen bij jouw bedrijf.

Unieke data

Je hebt toegang tot unieke data van de arbeidsmarkt. Daarnaast maken van elke vacature een blauwdruk waarmee je hem de volgende keer weer snel kan invullen. 

"De werkwijze van Toppa is vernieuwend en geeft goede inzichten.  Vacatures worden snel ingevuld. Het is fijn dat je als klant gedurende het traject steeds op de hoogte wordt gehouden."

Roland Hartkamp

Hubo Voorthuizen en Hoevelaken

Slimmer werven, anders doen

Onze belofte aan jou

Wij werven altijd in naam van jouw bedrijf 
Wij zijn zoveel verder dan andere aanbieders
Wij werven met voorsprong door onze big data 
Wij communiceren helder en graag met je 
Wij werven de juiste mensen voor jouw bedrijf

Jouw bedrijf verdient Toppa

Zo doen we dat

Toppa werkt als jouw eigen succesvolle recruitment afdeling zonder het gedoe. Jij bespaart op je wervingskosten en werft beter personeel.


Vacaturemarketing

Toppa combineert big data, gedragspsychologie en online marketing tot ultieme wervingscampagnes op het Internet. Gemiddeld vullen wij 83% van alle vacatures binnen 8 weken in. 

Employer branding

Wij zetten jouw bedrijf voortdurend in de spotlights als goede werkgever. Zo raak je bekend onder potentiële werknemers en werf je beter personeel. Goede mensen kiezen bewust voor jou.

Werkenbij websites

Met een Toppa werkenbij website profiteer van je van een website die getest is onder meer dan 1 miljoen bezoekers. Gemiddeld reageren er 4 keer zoveel mensen op jouw vacatures. Helemaal Toppa!

Indrukwekkende cijfers

Meer dan 600 bedrijven werven met Toppa

83%

Binnen 8 weken

Binnen 8 weken vullen we 83% van de vacatures voor onze klanten in. 

9.6

Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons vanwege de kennis, inzichten en de prettige samenwerking.

75.000

Werkzoekenden

Maandelijks bekijken meer dan 75.000 mensen, op zoek naar werk, onze vacatures.

25+

Betrokken experts

Toppa: een compleet team van specialisten met alle expertise in huis voor jouw werving.

Datagedreven succesformule

Dé formule die werft in de wereld van nu

De wereld van het werven van personeel is veranderd. Niet de actief werkzoekende domineert het veld, maar juist bij de latent werkzoekende ligt het verborgen kapitaal. Toppa is jouw ultieme wervingsoplossing die haar basis vindt in data en het verschil maakt door de combinatie van big data (ingewikkeld),  gedragspsychologie en online marketing. Toppa werft voor 83% van de vacatures de juiste kandidaat binnen 8 weken.  


De ultieme vacaturepagina

Toppa heeft honderden vacaturepagina's getest en geoptimaliseerd. Daar heb jij profijt van: we kiezen altijd voor de meest effectieve vacaturepagina en zetten die in voor jouw vacature.

De vacatures van Toppa geven een eerlijk beeld van wat de baan inhoudt en motiveren kandidaten om te reageren. Een vacaturepagina van Toppa geeft gemiddeld 20 keer meer reacties dan andere manieren (eigen website, krant, online platformen).

Plaats je jouw vacature als een Toppa vacature dan testen wij altijd verder. We onderzoeken en optimaliseren je vacaturepagina totdat deze maximaal presteert. Laat je verbazen over de effectiviteit én presenteer jouw bedrijf op de best mogelijke manier aan de mensen waarvan jij wilt dat ze bij jou komen werken. 

Hypertargeting via Big Data

Onze online specialisten beschikken over data van honderdduizenden bezoekers. Deze inzichten koppelen we rechtstreeks aan jouw wervingscampagnes op LinkedIn, Facebook, Google of elk ander platform.

Hierdoor zijn wij in staat om op basis van big data, psychologische gedragsmodellen en online marketing jouw doelgroep heel gericht te bereiken. Hypertargeting noemen we dat. Eenmaal de juiste kandidaten te pakken? Dan weten we ze te motiveren om juist voor jouw bedrijf te kiezen. 

Blauwdruk voor de volgende vacature

Toppa werkt volgens een vaste, bewezen wervingsmethodiek. Hiermee genereren we unieke inzichten op het moment dat we een vacature voor jou invullen. Deze profieldata slaan we voor je op en borgen we in een dashboard zodat je er altijd bij kan. 

Start je de volgende keer met het werven van eenzelfde of vergelijkbare vacature? Dan ligt de succesvolle dataset al voor je klaar. Hierdoor ben je in staat om voortaan nog sneller de juiste kandidaat met ons te werven. 

Goede redenen

Waarom nu starten met jouw werving bij Toppa

Jouw bedrijf

Toppa werft namens jouw bedrijf. Zo weten werknemers waarvoor ze kiezen en zet jij jouw bedrijf goed op de kaart

Snelheid

Toppa werft snel. Een vacature binnen 8 weken ingevuld zien - terwijl anderen maar blijven tobben - dat is Toppa!

Samenwerking

We communiceren helder, pro-actief en gaan altijd voor kwaliteit. Onze klanten staan bij ons op nummer 1!

Reacties

Een Toppa-vacature heeft 20 x meer bereik dan een gangbare vacature en dat merk je in de hoeveelheid reacties!

Slimme keuzes

 Word UnsToppable

Bij Toppa geen moeilijk gedoe, maar gewoon simpelweg hele goede werving gericht op het invullen van jouw vacatures. Je kunt één vacature met ons doen, meerdere of zelfs een eigen Toppa Werkenbij site laten opzetten inclusief al onze kennis. Kies wat je denkt dat nodig is. 

1 Vacature

Bereik meer mensen dan je zelf ooit zou kunnen en ontvang meer reacties. 

Vacature in huisstijl
Vast contactpersoon
Vacature op Toppa.nl
Werven via DISC Type
Campagnes op maat
Monitoren en optimalisatie
Reacties per WhatsApp + Mail
Unieke vacature data

Meest ingezet

+Toppa Turbo

Werf via je eigen Toppa Werkenbij site en profiteer van onze aanpak.

Toppa Werkenbij site
Unieke extra's
Vast contactpersoon
Employer branding
Vacatures in huisstijl
Werven via DISC Type
Monitoren en optimalisatie
Campagnes op maat
Reacties per WhatsApp + Mail
Unieke vacature data

1+ Vacatures

Extra voordelig werven als je meerdere vacatures hebt.

Extra voordelig werven
Vast contactpersoon
Vacatures op Toppa.nl
Werven via DISC Type
Monitoren en optimalisatie
Campagnes op maat
Reacties per WhatsApp + Mail
Unieke vacature data

Zit ik bij Toppa vast aan lange contracten?

Totaal niet, we gaan een kortlopende verbintenis aan om jouw vacature in de spotlights te zetten. Langer samenwerken mag natuurlijk. Graag zelfs. Dan maken we een overeenkomst op maat. 

Kan ik ook meerdere vacatures tegelijk doen?

Jazeker. En dat is nog voordeliger ook. Bij de eerste vacature investeer je in eenmalige content zoals huisstijl en fotografie. Elke volgende vacature is, omdat we je stijl al hebben, aantrekkelijker geprijsd. 

 In welke branches werken jullie al?

Teveel om op te noemen maar denk aan bouw, techniek, finance, IT, ICT, makelaardij, advocatuur, productie en retail. 

Waarom Toppa en geen recruiter?

Recruiters vinden we soms best aardige mensen, maar onze aanpak is een andere. We werven via flitsende campagnes uit naam van jouw bedrijf. Mensen kiezen dus echt voor jou en we zetten jouw bedrijf op een unieke manier in de spotlights.

Gedragspsychologie? Hoe dan?

Daar kunnen we je heel veel over vertellen als je daar alles van wilt weten. In het kort, we hebben een eigen wervingsmodel ontwikkeld waarbij we diverse modellen zoals DISC, BJ Fogg en Cialdini effectief inzetten om succes voor je te boeken. 

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Gisteren? Nee grapje, gemiddeld gaan we van het moment dat onze Content Creator bij jou de vacature op heeft genomen binnen drie weken live. We vertellen je graag hoe dit werkt. 

Vandaag starten met werven van het juiste personeel?

Wij helpen je graag met het werven van nieuwe collega's. Ons team staat voor je klaar om je te voorzien van advies over hoe je jouw werving in de turbo kunt zetten. Neem vrijblijvend contact op.

Toppa.nl

Berencamperweg 10 in Nijkerk

Kort over Toppa.nl

Toppa is opgericht in 2019 en heeft als missie om van betekenis te zijn. Dit doen wij door snel de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers. Wij zijn een beetje gek en gestoord van data, resultaat en mooie uitdagingen. Niet te gek hoor, je zult ons leren waarderen. 

Toppa is goedkoper dan een recruiter en sneller dan een vacaturebank. Die belofte leggen we graag aan je uit. 

© Copyright Toppa.  All Rights Reserved | Privacy en Cookies

Werf de juiste medewerkers

Ontdek via een persoonlijke demo van cq. 30 minuten hoe jij snel de juiste medewerkers werft tegen minder kosten. Geheel vrijblijvend.

Vraag aan

Ontvang 

Vul in

Aanvragen verplicht je tot niets.

Close