Profiteer van deze actie tot en met 30 juni 2024

Vul Die Lastige Vacatures In En Pak Voorsprong In De Zomer

Ook zo’n bloedhekel aan dat geluier in de zomer?  Kom met voorsprong de zomer uit en bereik juist de mensen die op hun strandbed reflecteren over een nieuwe baan. Wij helpen je een handje door je tijdelijk een persoonlijk wervingsadvies (t.w.v. 500) aan te bieden. Boordevol voordeel en op maat voor jouw branche én specifieke vacatures. 

Bekijk de video van Toppa oprichter Gerrit Hopster: 

Zeg maar "Dag, Dag, tegen de zomerdip"

Voor de snelle beslisser

En doe lekker rustig aan

Jouw 6 Redenen Om Zomers te Werven Die De Rest Niet Kent

Met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar, kennis van big data, gedrag én online marketing weten wij als geen ander jouw moment voor succes te timen. Pak je voordeel!

Eigenaar Gerrit Hopster

1. Minder concurrentie online

Omdat meer dan 70% van de bedrijven zomers wat rustiger aan doet, ligt er een enorme kans als jij juist wel in actie bent. Er is concreet minder concurrentie online en jouw vacature valt daarmee meer op tegen dezelfde investering.

2. Mensen reflecteren op hun baan

Al 20 jaar zie ik dat juist adverteren in de zomer voor nieuw personeel goed werkt. Mensen reflecteren op hun huidige baan en denken op hun strandbed na over wat anders. Die wil je echt bereiken.

3. Meer reacties op vacatures

In de maanden juli en augustus zien we gemiddeld 18% meer reacties op de vacatures bij Toppa.nl en dat op basis van 1 miljoen bezoekers per jaar. (Deze data zegt dus echt wat).

4. Nu 250 of 350 voordeel op je vacatures

Wil je eens kennis maken met de kracht van Toppa en die lastige vacature invullen voordat we de zomer uitkomen? Dan geven we je eenmalig 250 voordeel op je vacatures bij ons (De rest van het jaar geven we geen korting). Voor bestaande klanten zorgen we extra goed. Jij ontvangt 350 voordeel. 

5. Profiteer van onze Data

Met Toppa zijn we in 4 jaar tijd gegroeid van 0 naar 3 miljoen omzet en meer dan 1000 vacatures per jaar. Onze data is een cruciaal onderdeel van deze groei en laat jaar op jaar zien dat de zomer een goed moment is om vacatures in te vullen.

6. Gratis persoonlijk wervingsadvies

Je ontvangt bij ons altijd een gratis persoonlijk wervingsadvies waarin we onze data en ervaring op vergelijkbare vacatures met je delen zodat je 100% zeker weet wat er voor nodig is om jouw vacature in te vullen.

Jouw succesformule
die werft in de wereld van nu

De wereld van het werven van personeel is veranderd. Niet de actief werkzoekende domineert het veld, maar juist bij de latent werkzoekende ligt jouw verborgen kapitaal. Toppa is jouw ultieme wervingsoplossing die haar basis vindt in data en het verschil maakt door de combinatie van big data (ingewikkeld),  gedragspsychologie en online marketing. Toppa werft voor 83% van de vacatures de juiste kandidaat binnen 8 weken.  


1. De beste vacature van Nederland

Toppa heeft honderden vacaturepagina's getest en geoptimaliseerd. Wij zijn de meest gekopieerde vacature van Nederland maar eerlijk is eerlijk. Het origineel werkt gewoon het beste. 

De vacatures van Toppa geven een eerlijk beeld van wat de baan inhoudt en motiveren kandidaten om te reageren. Een vacaturepagina van Toppa geeft gemiddeld 20 keer meer reacties dan andere manieren (eigen website, krant, online platformen). Dit geeft jou meer keuze voor de juiste medewerker.

Plaats je jouw vacature als een Toppa vacature dan testen wij altijd verder. We onderzoeken en optimaliseren je vacaturepagina totdat deze maximaal presteert. Laat je verbazen over de effectiviteit én presenteer jouw bedrijf op de best mogelijke manier aan de mensen waarvan jij wilt dat ze bij jou komen werken. 

2. Hypertargeting via Big Data

Onze online specialisten beschikken over data van honderdduizenden bezoekers. Dus ook van jouw branche en jouw specifieke vacature. Deze inzichten koppelen we rechtstreeks aan jouw wervingscampagnes op LinkedIn, Facebook, Google of elk ander platform.

Hierdoor zijn wij in staat om op basis van big data, psychologische gedragsmodellen en online marketing jouw doelgroep heel gericht te bereiken. Hypertargeting noemen we dat. Eenmaal de juiste kandidaten te pakken? Dan weten we ze te motiveren om juist voor jouw bedrijf te kiezen. 

3. Blauwdruk voor de volgende vacature

Toppa werkt volgens een vaste, bewezen wervingsmethodiek. Hiermee genereren we unieke inzichten op het moment dat we een vacature voor jou invullen. Deze profieldata slaan we voor je op en borgen we in je eigen Toppa Software zodat je er altijd bij kan. 

Start je de volgende keer met het werven van eenzelfde of vergelijkbare vacature? Dan ligt de succesvolle dataset al voor je klaar. Hierdoor ben je in staat om voortaan nog sneller de juiste kandidaat met ons te werven. 

Mooi Bedrijf * Kracht Van Toppa
= Vacatures Invullen

Met een trackrecord van meer dan 1000 ingevulde vacatures en 83 reviews in Google zijn wij de beste van Nederland op het gebied van lastige vacatures.

Binnen 4 weken!

Deze samenwerking verliep zeer vakkundig en plezierig , daarom zullen bij nieuwe vacaturen in de toekomst wederom met Toppa in zee gaan. Hartelijk dank voor jullie ondersteuning.

Theo Wichers,
Ecotapwater
DE manier van werven

Prettige en doeltreffende samenwerking met Toppa. De campagne voor de vacature heeft de juiste kandidaten opgeleverd in een paar weken tijd. Voor ons DE manier van werven!

Hans Hofstede, 
Hofstede cs Milieuadviseurs
5 Nieuwe collega's

Snelle reactie en prettige communicatie met Toppa. Een succesvolle campagne neergezet waardoor wij 5 nieuwe collega's hebben mogen verwelkomen!

Maureen Timmer, 
STN verkeersregelaars
Personeel werven pedagogisch medewerker
Personeel werven ICT Engineer

Profiteer En Vraag Nu Jouw Wervingsadvies Incl. Voordeel Aan.

Pak vandaag nog je kans

Je krijgt dezelfde dag een reactie
Je ontvangt een persoonlijk advies aan tafel
Je weet exact hoe je moet werven in jouw branche
Je profiteert van minimaal 250 voordeel
Wij delen onze beste vacaturedata met je
Je komt met voorsprong de zomer uit

Vul even je gegevens in en profiteer

geen verplichtingen vooraf, wij houden het graag netjes.

© Copyright Toppa | Berencamperweg 10 - 3861 MC te Nijkerk - welkom@toppa.nl - Kvk: 56178026

Book Your FREE 30-min Strategy Call Now

Enter your details below to get booking details now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close