Hoe ben je bij Toppa terechtgekomen?

Ik was net klaar met mijn hbo-opleiding International Business en ik was nog heel erg aan het twijfelen wat ik daarna nou wilde doen. Misschien toch nog een master volgen, een baan zoeken en fulltime gaan werken of een paar maanden de wereld rondreizen. Toen kwam ik een vacature voor contentmarketeer bij Toppa tegen op Instagram. Ik wist meteen dat dit iets voor mij was. Binnen één dag kreeg ik reactie en kon ik langskomen op gesprek. Eenmaal op kantoor was ik om, de taken waren precies wat ik zocht, er waren doorgroeimogelijkheden en de sfeer voelde ook nog eens goed.

Waar ben je het meest trots op binnen Toppa?

De sfeer binnen het team is ontzettend motiverend. Alles is bespreekbaar en zo voelde ik mij ook meteen thuis. Iedereen heeft plezier in zijn of haar werk en dat zie je weer terug in de creatieve en fantastische resultaten die ze bij Toppa boeken. Zoals ze bij Toppa zeggen “stilzitten is geen optie” en die energie is wat naar mijn mening Toppa uniek maakt.

Wat is jou het meest bijgebleven bij Toppa?

Ik werk pas drie weken bij Toppa, terwijl het al voelt als jaren, want ik heb ontzettend veel mogen doen in zo’n korte tijd. Van het bezoeken van klanten en het maken van foto’s tot het schrijven van teksten en advertenties maken. Elke samenwerking is anders en dat maakt het ook zo leuk en uniek. Maar als ik echt een keuze moet maken dan ga ik voor het moment dat ik na twee weken de kans kreeg om alleen naar een klant te gaan om foto’s te maken. Dit was een ontzettend leuke ervaring die ik zeker niet ga vergeten.

Welke uitdagingen zie je voor jezelf en Toppa de komende maanden?

Er is nog genoeg wat ik zou willen doen en gelukkig zijn die mogelijkheden er ook binnen Toppa. Het MBTI-model waar Toppa mee werkt is iets waar ik graag meer over zou willen leren om in de toekomst wellicht te kunnen kijken hoe we dit nog beter kunnen aanpakken. Daarnaast wil ik ook meer met social media gaan doen om ervoor te zorgen dat Toppa nog groter en bekender wordt.