Hoe ben je bij Toppa terecht gekomen? 

Ik was eigenlijk de perfecte doelgroep: niet per se op zoek, maar wel open voor een nieuwe uitdaging. Ik heb gereageerd op een post op Insta, en Freddy belde me de volgende dag. Ik zei: ‘Ik ben niet echt op zoek eigenlijk-’ – waarop Freddy hem terugkaatste met: ‘Maar wij wel naar jou.’ Wat me vooral aansprak was de heel open manier van communiceren. Het voelde meteen goed.

Waar ben je het meest trots op binnen Toppa? 

Ik ervaar elke dag als een feestje, en dat komt door het team. Ontwikkelen, innoveren, groeien, optimaliseren – Toppa ademt energie en beweging. Onze favoriete emoji is een raket 🚀 – en ik kan geen passender symbool bedenken voor Toppa. 

Welke samenwerking is jou het meest bijgebleven?

Hier ga ik voor de interne samenwerking – dat is de duurzame factor die deze baan uniek maakt. Met elkaar steeds weer de aanwezige kennis inzetten om voor de klant het beste resultaat te bereiken. Een fout is geen faalmoment, maar een leermoment – en dat is niet alleen de theorie, maar ook echt de praktijk. Dat vind ik geweldig!

Welke uitdagingen zie je voor jezelf en TOPPA de komende maanden?

De snelle groei van ons bedrijf is enorm inspirerend en tegelijk uitdagend: groeien én hoge kwaliteit blijven leveren, helder communiceren met alle klanten én het snelle tempo blijven aanhouden. Ik ben gek op uitdaging en mijn studie Bedrijfskunde geeft me handvatten om de sterke basis die er is te helpen bewaken en uit te breiden.