Hoe ben je bij Toppa terechtgekomen?

Via een privé contact hoorde ik van de vacature van Officemanager bij Toppa en toen heb ik Freddy Bouw via LinkedIn benaderd. Zo ben ik in contact gekomen met Toppa en hebben we twee leuke gesprekken gevoerd. Ik was meteen erg enthousiast en zo is de samenwerking gestart. De frisse uitstraling van het bedrijf sprak mij meteen erg aan. De open sfeer en de dynamiek zijn kenmerken voor ons bedrijf en we werken op een hele leuke manier samen. En ik vind het ontzettend leuk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Waar ben je het meest trots op binnen Toppa?

Het meest trots ben ik op de momenten dat de klant een nieuwe medewerker via onze campagne heeft aangenomen. Dat succesmoment, daar doen we het natuurlijk voor.

Wat is jou het meest bijgebleven bij Toppa?

In mijn rol ben ik meer op de achtergrond met klanten bezig. Ik ervaar hoe belangrijk het is om klanten in het zonnetje te zetten en ze net dat stukje extra aandacht te geven. Daar krijgen we hele leuke reacties op. We geven ene lekkere fles champagne weg bij een ingevulde vacature bijvoorbeeld. Of een bos bloemen om een klant succes te wensen met de verkoop nu de winkels weer open mogen.

Welke uitdagingen zie je voor jezelf en Toppa de komende maanden?

Voor de komende periode zie ik het als uitdaging om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen. We zijn volop bezig met het meten van de klanttevredenheid en met de feedback die we krijgen willen we onszelf continu verbeteren. We maken slagen in de kwaliteit die we leveren en daar willen we de komende maanden verder aan werken.