Hoe ben je bij Toppa terecht gekomen?

Ik studeer zelf eigenlijk Hotelmanagement dus je zou kunnen zeggen dat ik een beetje ben verdwaald. Voor mijn studie moest ik eigenlijk een half jaar naar het buitenland voor een stage. Dit is niet doorgegaan vanwege Covid-19. Momenteel is het erg moeilijk om aan een stageplek te komen in de hotellerie. Gelukkig is Freddy (mede-eigenaar van Toppa) een goede kennis van mij, waar ik twee jaar geleden al een keer vakantiewerk had gedaan. Hier hadden ze gelukkig een plekje voor mij vrij en inmiddels zit ik al weer halverwege mijn stage. Een hele leuke plek met gezellige collega’s waar ik veel kan leren!

Waar ben je het meest trots op binnen Toppa?

Ik ben het meest trots op de manier hoe wij met elkaar omgaan binnen Toppa. Iedereen is bereid elkaar te helpen en we kunnen erg goed met elkaar overweg. Dit maakt Toppa een erg fijne plek om stage te lopen / te werken. Uiteindelijk is dit ook terug te zien in de producten die wij aanleveren bij onze klanten.

Wat is jou het meest bijgebleven bij Toppa?

Goeie vraag! Ik denk toch de vacature voor De Nooy Meesterschilders waar wij recentelijk een record voor hebben neergezet! Binnen tien dagen hebben wij een Vakschilder kunnen werven. Dit is natuurlijk topnieuws. Ik kijk uit naar het volgende record.

Welke uitdagingen zie je voor jezelf en Toppa de komende maanden?

Voor mezelf zie ik nog veel uitdagingen bij Toppa. Zo wil ik steeds beter worden in het bouwen van wervingscampagnes. Daarnaast ben ik bezig met het verbeteren en uitschrijven van de interne processen bij Toppa, met als doel nog efficiënter te werken.

Ook ga ik mij de komende tijd steeds meer bezighouden met klanttevredenheid bij Toppa. Ik zie het als een uitdaging voor mezelf om hier verbeterpunten in te vinden en klanten nog beter van dienst te zijn. Hier kunnen we nog altijd stappen in zetten. Kortom: ik heb zin in het verloop van mijn stage!