Hoe ben je bij Toppa terechtgekomen?

Zoals mijn achternaam al doet vermoeden… ben ik via Freddy, mijn man, bij Toppa terechtgekomen. Door de groei van de afgelopen twee jaar waren er extra handjes nodig. Ik heb in mijn loopbaan verschillende functies bekleed. Van HR tot facilitair management tot projectmanagement. Dit sloot perfect aan op de wensen van Toppa. Ik ben verantwoordelijk voor het algehele proces. Het inplannen van de fotograaf en tekstschrijver tot het zogenaamde ‘juichwatermoment’ bij de klant. We geven dan een heerlijke fles bubbels cadeau. Het onderhouden van het klantencontact en het finetunen van de processen zijn de dingen waarvoor ik ’s ochtends vroeg vrolijk mijn bed uit spring.

Waar ben je het meest trots op binnen Toppa?

De teamspirit en de continue ontwikkelingen. Toppa staat nooit stil, wij zijn altijd op zoek naar beter! In de productontwikkeling of in de communicatie met klanten! Het aangaan van langdurige samenwerkingen is ook een mijlpaal van het afgelopen jaar. Team Toppa bestaat uit gedreven enthousiaste mensen met humor en frisse inzichten. Ik ben trots om deel uit te maken van dit team.

Wat is jou het meest bijgebleven bij Toppa?

Ik werk hier nu sinds een half jaar. Ik heb met veel klanten een goede band opgebouwd. Om nu één klant specifiek te noemen, dan ga ik voor de mooie contacten met Van van Ee. Na een vliegende start met twee vacatures die beide binnen zeven weken zijn ingevuld, mochten wij wederom voor hun aan de slag. Dit keer met zes nieuwe vacatures! Inmiddels zijn de eerste kandidaten op gesprek geweest. We hebben Robert Koelewijn van JuistInBeeld.nl hiervoor ingehuurd om de fotoshoot te verzorgen, ook dit is een top samenwerking. Aantrekkelijke vacaturepagina’s met mooie foto’s én een heel tevreden klant.

Welke uitdagingen zie je de komende maanden?

De processen te optimaliseren zodat Toppa nog meer kan groeien. Wij zijn bezig om nieuwe medewerkers te werven. Mijn doel is om dit team zowel op werkvlak als persoonlijk naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Een cursus of opleiding in online marketing, Facebook of projectmanagement komt altijd van pas.